GALA N. 1

¡Comparteix!

Segueix-nos en les nostres xarxes socials

EL PROGRAMA

Duel de veus

‘Duel de veus’ pretén, durant 13 gales, trobar el millor o la millor cantant de tots els estils de la Comunitat Valenciana. Us convidem a ser testimonis de la competició musical més apassionant de la temporada. Un concurs de talents en què brillarà tant el talent individual com el treball en equip.

Una presentadora, tres membres del jurat, deu concursants, dos equips (blau i taronja), una banda tocant en directe i uns convidats que ens visitaran cada setmana seran els elements d’aquest concurs musical. Els concursants competiran en duels temàtics i en duels grupals amb tota l’emoció, les millors cançons i la particular posada en escena per tal de guanyar i passar a la següent gala. Tots ells voldran arribar a la final, però només els sis millors seran els finalistes i sols un guanyarà ‘DUEL DE VEUS’.

La presentadora

ÀLEX BLANQUER, una presentadora que conduirà, animarà i cantarà, però que també s’emocionarà i patirà amb els nostres concursants. Una periodista i presentadora valenciana amb una gran experiència davant les càmeres, en programes de televisió com ara ‘À Punt Directe’ o ‘Cara o creu’.

El jurat

Tres persones formen un JURAT DE LUXE, que seran els encarregats de valorar i puntuar les actuacions dels diferents concursants.

La nova revelació de la música. Cantant valenciana de Beniarrés que va participar en ‘Family Duo’ i ‘OT’, i que fa no res ha tret ‘NADA’, el seu primer disc en solitari.

L’espectacle garantit. Presentador i ‘showman’ de la Comunitat Valenciana, amb programes com ‘Trau la llengua’, Celebrity School’ o ‘Atrapa’m si pots’.

Un dels referents musicals del país. Cantant, compositora i professora amb una dilatada carrera professional. Va formar part del grup Presuntos Implicados.

EQUIP TARONJA

EQUIP BLAU

PROGRAMES COMPLETS

Gala 1

DUELS

GALA 1

VÍDEOS EXTRA

Amor en ‘Duel de veus’

La història d’amor d’Alicia i Eduardo.

Segueix-nos en les nostres xarxes socials